פרגיות בבלסמי ושמן שומשום יפני ותפו"א \\ ניסי גולדרייך

חיה ספיר No Comments on פרגיות בבלסמי ושמן שומשום יפני ותפו"א \\ ניסי גולדרייך

לא כולם מכירים את השמן שומשום היפני, יש לו טעם ארומטי של שומשום קלוי במתיקות מעודנת שמקפיצה כל מנה, הוא מתאים לבישול כשהוא טהור ולא מזוכך (שימו לב לתווית). ניסי גולדרייך עם מתכון לפרגיות בתנור בשילוב שמן שומשום יפני וחמיצות עדינה של בלסמי ועשבי תיבול

13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מרכיבים:

6 פרגיות

10 תפו"א בייבי

צרור עלי בזיליקום

גבעול טימין

3 כפות שמן שומשום יפני

2 כפות חומץ בלסמי

רבע כוס סילאן או דבש

רבע כוס שמן זית

מלח גס

פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

1. מחממים תנור ל200 מעלות

2. מערבבים בקערה את השמן שומשום עם הבלסמי, הסילאן והשמן זית ומתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב

3. מוסיפים את התפו"א והפרגיות ומערבבים טוב

4. מסדרים את הפרגיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומעל את התפו"א ומוסיפים את עלי הבזיליקום ועלי טימין ומזלפים עוד קצת שמן זית ומכניסים בלי כיסוי לתנור ל40 דקות ומגישים חם

בתאבון!



0 תגובות